5 tipova žena koje odbijaju muškarce

Moderno društvo ima svoja pravila i propise. Jedno od njih je i popularno vjerovanje da muškarci vole samo žene koje imaju duge noge, lijep osmijeh i koje su u dobroj formi.

Zbog tog vjerovanja, veliki broj žena se muči s dijetama ne bi li se približile izgledu žene s naslovnice nekog magazina. U redu je ako želite privući suprotni spol, ali valjda bi trebalo ići na dijetu i redovito vježbati, prvenstveno, kako bi se osjećali dobro, a ne samo zbog nekog muškarca. Zar ne? Treba još spomenuti i to da bi čovječanstvo bilo na rubu izumiranja da muškarci traže samo manekenke…

Koje osobine najviše privlače muškarce?

Naravno, dogma da muškarci vole svojim očima i dalje je na snazi. Ali ovo je samo vrh ledenog brijega. Mi imamo “popis” uvjeta koje bi naš idealan muškarac trebao ostvariti, ali i muškarci zamišljaju da njihova ljepša polovica treba biti odlična u više aspekata. A želje i očekivanja variraju od muškarca do muškarca. Jedni očekuju da odabrana dama dobro kuha, drugi da ona voli nogomet i automobile, dok treći sanjaju da njihova odabranica stalno hoda u izazovnom rublju.

Što god mislili, fizički izgled nije presuđujući faktor u odabiru životnog partnera. Pitajte bilo kojeg muškarca zašto voli svoju ženu. Teško da će neki od njih reći da je to zbog veličine njezinih grudi. Bez obzira koliko trivijalno zvučalo, muškarci vole žene zbog njihovog karaktera, smisla za humor, sličnih interesa, a najčešće zbog karakteristike koja jednu ženu odvaja od druge i koja muškarcu dopušta da se osjeća posebnim kada je s njom.

Pet stvari koje muškarci mrze kod žena

Idemo vidjeti što to muškarce najčešće odbija. Postoji nekoliko tipova žena koje većina muškaraca ne podnosi najbolje.

Šefica preambiciozna

Većina muškaraca se boji uspješnih, financijski neovisnih i ambicioznih žena.

Zapravo, to nije ni strah već “zavist”.

Većina muškaraca je natjecateljskog duha te ne mogu podnijeti da je žena uspješnija od njih.