Koji konj vam je najljepši? Vaš izbor otkriva što tražite i hoćete li to uskoro dobiti!

Neki testovi govore o osobnosti, neki testiraju znanje o određenim temama, a još jedna popularna vrsta testa koja kruži na internetom u zadnje vrijeme je test koji proriče budućnost.

U takvim testovima trebate npr. odabrati svoju omiljenu boju ili odabrati vrata kroz koja želite proći, a opcija koju odaberete otkriva puno vrijednih informacija o vašoj osobnosti i o načinu na koji donosite odluke. Na taj način predviđaju i vašu budućnost.Bili smo malo sumnjičavi kada smo ugledali ovaj test s konjima, ali toliko ljudi ga je dijelilo i hvalilo njegovu točnost i preciznost da smo ga jednostavno morali provjeriti.

Baš kao i drugim ljudima, naši rezultati su bili baš pogođeni.

Poput ljudi, konji su društvena, dinamična bića. Stoljećima su služili ljudima i bili im prijatelji, a njihova osobnost varira jednako kao i kod ljudi.

Ovih osam fotografija posebno su izabrane da vas namame u jednu od osam različitih tipova osobnosti.

Pustite intuiciji da vas vodi, a zatim pronađite svoj odgovor.

Analiza

1. Ukoliko ste izabrali divljeg konja usred raskošnog krajolika to govori da tražite mir, spokoj i udobnost, ali vidite prepreku ispred vas.

Vi ste osoba koja zna što želi, ali ujedno i znate kako do toga neće biti lako doći.

Sada je idealno vrijeme da se suočite sa preprekama koje vam stoje na putu. Zašto čekati?

Ta prepreka vam se možda čini zastrašujuća, ali što duže budete čekali da se suočite s njom, duže ćete biti uznemireni i udaljeni od svog cilja.

Vi zapravo ne znate koliko će teška biti borba, uostalom, stvari često nisu onakve kakvima se čine.

Djelujte odmah!