Ovakav muškarac te nikad neće voljeti: 13 znakova da on nije ni za vezu a kamoli za brak!

Ovakav muškarac te nikad neće voljeti: Kada vam kaže da nikada nije imao ozbiljnu vezu i sebe ne vidi u jednoj takvoj, povjerujte mu…

 

O vama nikad ne razmišlja kao o paru, pred njim nikad ne smijete spominjati budućnost i njegove su želje na prvom mjestu – to su znakovi da se boji obaveza.

1. Ma ne, nikad nisam imao ozbiljnu vezu

Ako partner gotovo nikad ne priča o djevojkama sa kojima je izlazio kao o bivšim partnerkama, verovatno se boji obaveza. Izrazima “povremeno smo izlazili, ali nikad nismo bili službeno zajedno” naglašava da ga niko ne može ukrotiti. Jednako tako pričaće i o vama nakon što veza završi.


2. Nikad ne planira više od jednog dana unaprijed

On nikad ne planira nekoliko dana unaprijed i najviše što može je obavezati se na jedan dan. Glavni razlog mu je da voli živjeti u trenutku, ali time samo potvrđuje da sa partnerkom ne planira ništa ozbiljno. Jer da planira, vidio bi sa njom i bližu i dalju budućnost.

3. O vama ne govori kao o paru

Jednako kao što ne planira više od jednog dana unaprijed, muškarac koji se boji obaveza, ne razmišlja o vama kao o paru. On ne razmišlja o tome što ćete raditi za dvije nedjelje ni hoće li upoznati vaše roditelje. Zadovoljan je sa postojećim, a razmišljanje o zajedničkim godinama samo mu tjera strah u kosti.