TEST LIČNOSTI: Odaberi cvijet i zaprepastit će te šta ćeš saznati o sebi!

Cvijeće je od davnina bogatstvom svojih oblika, mirisa i boja privlačilo pažnju čovjeka. Svojom ljepotom je podsticalo njegovu maštu i na razne mu načine upotpunjavalo život.

Cvijeće ima određeno značenje, određenu vrstu energije koja odgovara našoj ličnoj energiji. Boja cvijeća jednako je važna kao i odabir samog cvijeta jer u sebi nosi dublji simbolizam. Sada izaberite cvijet koji vas najviše privlači. Ukoliko vaš najdraži cvijet nije na slici, odaberite onaj koji vam se najviše sviđa od ponuđenih opcija. Znamo da je teško izabrati samo jedan jer su svi na ovoj slici predivni, ali potrudite se… Nakon što se odlučite, pogledajte svoje rezultate.


Cvijet broj jedan: Mak

Ako ste ljubitelj blistavog, malog maka, baš kao i ovaj cvijet, vaša ličnost blista. Vi ste treperavi, drugačiji, entuzijastični, a često i centar zabave. Takođe ste kreativni, volite da učite nove stvari i imate talent za izražavanje svoje jedinstvene ličnosti.

Kao što je opojno sjeme jestivog maka, mnogi ljudi smatraju vašu ličnost magnetski privlačnom i teško vas zaboravljaju.

U stvari, mak se koristi kao simbol sjećanja i često su makovi prikazani na memorijalima poginulim vojnicima za vrijeme Prvog svjetskog rata.

Ipak, ne pokušavajte da iskoristite svoju prirodnu privlačnost protiv drugih ljudi, jer kao i smrtonosna droga opijum, koja se takođe proizvodi od ovog cvijeta, može ubiti duh.